Yoga World
Annons
Annons
AktuelltYoga

Fira alla hjärtans dag med jazzyoga på Dieselverkstaden

Nu får Nackaborna prova på att yoga till livemusik när saxofonisten och tonsättaren Jonas Knutsson, som med sin konsertserie “Knutssons Karameller” är en återkommande gäst på Kulturhuset Dieselverkstaden, bjuder på en lite annorlunda karamell där publiken bjuds in att delta i yogan mitt på Dieselverkstadens stora scen.

“Body and soul” är ett lustfyllt experiment där levande musik och yoga möts under ledning av yogainstruktör och improvisationsmusiker. Musiken som spelas är improviserad jazz där Jonas spelar olika saxofoner som får sällskap av Mikael Emsings percussion och Andreas Estensens electronics. Filmduken i bakgrunden kommer att täckas av fina videoprojektioner. Till suggestiva rytmer, sköna grooves och vackra melodier skapas en värld där man får kliva in som åskådare eller deltagare. Yogan leds av Anna Lennartsdotter Lindbom som är personlig tränare och yogainstruktör. Anna har haft yogan med sig under många år och som fembarnsmamma är det precis vad hon behöver i sitt liv för att finna balans.

Annons
Annons

– Vi vill skapa en happening och en multimedia-upplevelse där musik, visuals och yoga förenas. Du väljer själv om du vill delta i yogan eller om du bara vill slå dig ner och njuta av musiken, säger initiativtagaren Jonas Knutsson.

Yogan leds av Anna Lennartsdotter Lindbom.

LÄS OCKSÅ: Meditationstips för dig som gillar musik
LÄS OCKSÅ: Rock’n’roll-yoginin Bibi McGill: “Ibland kan jag önska att jag inte vore så annorlunda”

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.