Yoga World

Om Yoga World

Välkommen till YogaWorld.se! Här kommer du att möta alla delar av den underbara värld som är yoga. Oavsett om du är en erfaren yogi med fler timmar på mattan bakom dig än de flesta, eller alldeles färsk som yogawannabe, kommer du att hitta delar att ta till dig som kan göra din yogatillvaro härligare.

Det är ingen slump att väldigt många som testar på yoga blir fast – nyfikenheten, passionen och lusten att upptäcka nya delar av både kropp och knopp är några av yogans fördelar, som vi också strävar efter att ge våra besökare med hjälp av träningstips, bloggar och andra råd för ett sunt leverne.

Och glöm inte: yoga är precis så svårt eller enkelt som du väljer att göra det. Precis som livet självt. Välkommen att surfa runt hos oss på YogaWorld.se för oändlig inspiration.

Namaste.

PS. Du har väl inte missat att Yoga World också finns som tidning? 84 sidor njutfull läsning med tips för din yogapraktik, intervjuer med profiler från yogans värld och inspirerande guider för att du ska få ut maximalt av ditt utövande. Tidningen köper du enklast här.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.