Yoga World
Annons
Annons
AktuelltResorYoga

Yogaretreat med Yoga Girl mitt i Costa Ricas regnskog

I ett samarbete med Envision Festival erbjuds nu ett femdagars yogaretreat med svenska Rachel “Yoga Girl” Brathen. Retreatdeltagarna får även tillträde till festivalen, som äger rum i Costa Ricas regnskog och har blivit ett mecka för yogaintresserade från hela världen. 

På retreatet, som går under namnet Wild Awakening, kommer Rachel själv att hålla i klasser, och det finns även möjlighet till vattenfallsbad, spirituella ritualer och meditation i solnedgången. Lagom till Wild Awakenings slut påbörjas Envision Festival. Festivalen erbjuder en plattform där personer från olika kulturer kan mötas i harmoni med målet att inspirera och inspireras av samskapande i konst, yoga, musik, dans, lärande och andlighet – allt med en stark koppling till naturen.

Annons
Annons

– Varje gång jag kommer till Costa Rica och Envision Festival känns det som att komma hem. Min resa började här, mellan den vilda regnskogen och Stilla havets lugn. Jag är så lycklig över att få återvända och hålla vårt allra första Yoga Girl®-retreat i Costa Rica. Jag kan inte tänka mig något finare, det känns som att cirkeln är sluten, säger Rachel Brathen, som i dagsläget har över två miljoner följare på Instagram och nu har skapat varumärket Yoga Girl® med syfte att stötta individer med hjälp av yoga, meditation, utbildning, kurser och innehåll som hjälper dem i deras personliga utveckling.

Nu lanserar Rachel Brathen Yoga Girl®-retreat i samband med Envision Festival.

LÄS OCKSÅ: Yoga på Aruba med Yoga Girl
LÄS OCKSÅ: 7 yogiska drömboenden utanför turiststråken

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.