Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

YOGA WORLD
Annons
Annons
Resor

7 yogiska drömboenden utanför turiststråken

Visst känns 2018 som startskottet för nya möjligheter och erfarenheter? Kanske är det läge att resa bort och vänta in våren med en digital detox på en genuin och äventyrlig destination? Här kommer Yoga Worlds tips, i form av Airbnb:s gömda godbitar, för att sätta vintern på paus och samla energi långt ifrån de vanliga turiststråken!

Regnskogsretreat i Malaysia.

Upplev den perfekta kombinationen av lugn och äventyr i regnskogen strax utanför Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Högt upp i en trädtopp hittar du ett gömställe med 360-graders utsikt över Kanching-reservatet.

Yogaretreat i Nicaragua.

Ett paradis precis vid stranden längs med Costa Dolces kust. Njut av massage, yoga, surfing, och hälsosam god mat lagad av en professionell kock.

Bird Island, Belize.
Luta dig tillbaka på din privata ö omgiven av korallträd. Med fina möjligheter till snorkling, fiske och kajakpaddling, är du garanterad en digital detox som får dig att glömma bort både tid och rum.
Yogaretreat på ekologisk bondgård utanför New York.
Lämna vardagens stress och njut av yoga, konst och hälsosam mat på en avlägsen ekologisk bondgård utanför The Big Apple.
Ekovänlig lyxbungalow på Bali.
Den här unika bungalowen med halmtak och en privat gångväg till Balangang Beach erbjuder den perfekta miljön för både meditation, yoga och tai chi.
Casa Candelita, yogaretreat i Costa Rica.
Hitta dig själv i Costa Ricas regnskog och ladda om batterierna på takterrassen, vilken är som gjord för solhälsningar och chakraövningar.
Regnskogs- och meditationsretreat i Australien.
Det här avskilda paradiset omgivet av djur- och växtliv är en utmärkt plats för yoga, avkoppling och digital detox.

 

Annons
Annons

 

 

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

2 kommentarer

Lämna en kommentar