Yoga World
Annons
Annons
AktuelltYoga

Nike i ny yogasatsning

Nu släpper Nike sin första kollektion specifikt framtagen för yoga. Yogaklasser är även på gång till appen Nike Training Club. 

Nike har tagit fasta på det faktum att många elitidrottare har ett hemligt vapen i sin träningsarsenal: yoga. Därför har de samarbetat med allt från professionella skateboardåkare till basketspelare när de tagit fram den nya kollektionen “Enhance Your Training With Yoga”, som förutom kläder består av yogaklasser i appen Nike Training Club för den som alltid vill ha yogan nära till hands.

– Som basketspelare är det enormt viktigt att man är rörlig i höfterna och mitt yogautövande har ett direkt samband med hur mitt försvarsspel på planen fungerar, säger WNBA-spelaren Alana Beard.

Annons
Annons
Plaggen i Nikes nya yogakollektion är designade för att vara bekväma och följsamma i alla typer av yogaformer och positioner.

Yogakläder för män

Det här är även Nikes första yogakollektion för män, där T-shirten till exempel har fått en förlängd fåll i nederkanten för att hindra den från att glida upp när man står i positioner som sträcker ut kroppen. Tightsen är försedda med en ventilerande ribbstickning som underlättar stretchande positioner och shortsen har en rak, slimmad passform som hjälper till att hålla dem på plats i upp- och nervända positioner.

Nu lanserar Nike sin första yogakollektion för män.

Text: Sara Valfridsson

LÄS OCKSÅ: Behövs särskild yoga för män?
LÄS OCKSÅ: 7 sätt att bota din yogafobi 

 

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.