Yoga World
Annons
Annons
Aktuellt

I Yoga Worlds stora sommarnummer

Nu finns Yoga Worlds stora sommarnummer i butik!

Här besöker vi yogaköket där det lagas grilltillbehör med smak av Mellanöstern och doftar himmelskt av choklad. Vi seglar även iväg till Grekland för att chanta med Kevin James Carroll och hälsar på Ida i Glada Hudik-teatern som sammanfattar essensen av yoga på ett fantastiskt sätt:
”När man yogar tar man bort det sura man tänkt.”
Den som varit med om ett trauma, fysiskt eller psykiskt, kommer gilla yogaformen viryayoga rehab – du får testa på ett solhälsningsflöde därifrån. Och eftersom vi inte riktigt kan få nog av att hälsa solen så här års så bjuder vi även på ett flöde som ökar energin i kroppen så att du orkar med ditt härliga sommarliv. Några som är bra på att leka sig fram i livet är barn – vi undersöker hur barnyoga kan bli den där platsen där en kan leka, lära, lyssna och vara precis som en är.

Annons
Annons
Det så kallade bluffsyndromet, “imposter syndrome” på engelska, kan slå till när man minst anar det. Även yogalärare kan drabbas – du får tips på hur du kan tänka om det skulle hända dig. Bluffkänsla eller inte – att vara känslig för omgivningens energier är både en styrka och en riskfaktor – lär dig strategierna som gör det lättare att lyssna på din intuition och sätta gränser mot energivampyrer.

Finns i butik nu, och på tidningardirekt.se.
Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

2 kommentarer

 1. Går det att beställa gamla nummer. Är isåfall intresserad att köpa nr 4 – Sommarnumret från i fjol.
  Med vänlig hälsning,
  Michelle Wahrolén
  Hägervägen 9
  131 42 Nacka
  [email protected]
  Tel 0709-42 19 43

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.