Yoga World
Annons
Annons
Aktuellt

Tidningen för dig som är nyfiken på yoga

I nya numret av Kom i Form får du som alltid velat testa yoga men inte vetat var du ska börja 62 yogapositioner, pass och andningstekniker som kan anpassas till alla nivåer.

Med hjälp av steg för steg-guiderna i tidningen kommer du långt på din yogaresa oavsett om det är första gången du sätter fötterna på en yogamatta när du börjar. För att lära dig något på ett bra sätt, är det viktigt att börja från början, och yoga är inget undantag. I den här tidningen hittar du en sexveckorskurs som guidar dig genom yogans grunder och lär dig de nyckelpositioner och sekvenser som du behöver för att bygga upp en daglig yogapraktik. Ett av yogans mål är att lära känna dig själv och ta bättre hand om dig själv, så börja nu och följ din inre guide i takt med att du lär dig. På sikt kommer du att kunna glädjas åt en smidigare kropp och ett lugnare sinne – ett gladare liv helt enkelt!

Annons
Annons

Beställ ditt exemplar här!

Finns i butik nu och på tidningardirekt.se.

LÄS MER: Så kommer du igång med meditation
LÄS MER: 7 yogastilar – vilken passar dig?

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.