Yoga World
Annons
Annons
Recept

Färgglad rawfoodburgare

2 portioner

INGREDIENSER:

• 120 g mandlar

• 90 g pekannötter

• 1 stor morot, riven

• 1 rödbeta, riven

• 40 g hampafrön

Annons
Annons

• 40 g linfrön

• En handfull färsk koriander

• En handfull färsk persilja

• Saft och rivet skal av 1 citron

• 1/2 rödlök

• 1 vitlöksklyfta

• 1 msk extra virgin olivolja

• 2 msk vatten

GÖR SÅ HÄR:

1. Lägg alla ingredienser i en blender eller matberedare och mixa försiktigt. Pulsera några gånger tills du har en hyfsat jämn smet med lite bitar i fortfarande.

2. Forma burgare av ”färsen” med händerna eller använd en stansring.

3. Låt stå i torkugn 2,5–3 timmar.

RECEPT: Portabelloburgare
RECEPT: Tempeh-macka med teriyakismak

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.