Yoga World
Annons
Annons
AktuelltPlusYoga

Dansant yogaparty på sydskånska slätten

Genom att kombinera yoga och dans tillsammans med en DJ skapas en annorlunda och ovanligt hälsosam partykväll som ger massor av energi som förmodligen varar även ”dagen efter”. Lördagen den 6 april 2019 gästar välkända DJ:n Anna Korsgren och yogaläraren Shay Peretz Bombastic Earth Time på Jordberga gods mitt ute på den sydskånska slätten. Det blir ett yogaparty med fokus på att röra på kroppen, skapa andrum, umgås och ha kul tillsammans!

Tänk dig ett gods mitt ute på den sydskånska slätten. Det har bränts, återuppbyggts och åter rustats om sedan 1300-talet och har lång tradition av att anordna olika former av evenemang. Förr i tiden handlade det kanske om dressyruppvisningar och riddarspel, men det är andra tider nu. Det är dags för den uråldriga yogatraditionen att möta nutidens DJ-beats och kombinera två välgörande aktiviteter vid ett och samma tillfälle som ett alternativ till det klassiska utelivet med berusningsmedel och sena nätter. Här blir det istället yoga, barfotadans och alkoholfria drinkar till medryckande klubbmusik.

Bombastic Earth Time arrangeras av Marie von Arnold, Yoga Worlds bloggare Nellie Rolf och Petra Gustafsson som på var sitt håll haft en idé om att skapa ett event utöver det vanliga. När de möttes på ett yogaretreat så var det givet att det var kombinationen yoga, dans och musik det skulle vara. De vill alla tre utmana traditionella normer och skapa möjligheter att uppleva nya saker, platser och kombinationer även på hemmaplan.

Annons
Annons

3 snabba frågor till Yoga Worlds bloggare Nellie Rolf, som är en av arrangörerna:

Vem kan vara med på detta event?
Bombastic Earth Time är ett event för alla, varken ålder eller yogavana spelar någon som helst roll. Vi vill erbjuda en möjlighet att yoga, dansa, umgås och ha kul utan att behöva gå ut på nattklubb (med allt vad det innebär).

Kommer det bara vara rave/technomusik?
– Nej då. Anna kommer spela en skön blandning av medryckande dansmusik.
Jordberga, vart ligger det?
– Det är bara cirka 40 minuter med bil från Malmö/Lund. Leta upp några kompisar och fyll en bil. Baren är helt alkoholfri så det är bara att köra hem igen när vi yogat och dansat klart.
Första helgen i april bjuder yogaentreprenörerna Petra Gustafsson, Marie von Arnold och Nellie Rolf in till Bombastic Earth Time, läs mer på bombasticearthtime.se.

LÄS OCKSÅ: Yogaevent – Bombastic Earth Time
LÄS OCKSÅ: Vårkänslor

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.