Yoga World
Annons
Annons
Livsstil

5 områden i ditt liv som kan komma att förändras när du börjar med yoga

1 HUR DU MÅR Det är väldokumenterat att yoga kan trigga en hel storm av positiva känslor och reaktioner vilket inte minst är välgörande för den som kämpar med en stressig vardag. Så rulla ut din matta för de sköna vibbarnas skull och låt allt det positiva skölja över dig.

2 GEMENSKAP Yogavärlden är välkänd för sin fantastiska community-anda – hit är alla välkomna! När du yogar blir du en del av ett världsomspännande (och ofta väldigt socialt) nätverk av likasinnade, så att söka dig till yogan när du känner dig isolerad och vilsen är ett bra val.

3 DIN KOSTHÅLLNING Yoga är det perfekta sättet att lära dig mer om din kropp och vad du behöver stoppa i den. Att äta bra måste inte vara komplicerat. Du behöver inte klunka i dig gröna juicer eller springa iväg och köpa gojibär för att leva hälsosammare. Till en början räcker det långt med att bara observera vad och hur mycket du äter och dricker på daglig basis. På så vis blir du medveten om vad du eventuellt behöver förändra.

Annons
Annons

4 HUR DU SER PÅ LIVET Alla letar inte efter de djupare innebörderna i yoga, men du kan komma att bli överraskad av vad du hittar när du väl ställer dig på mattan. Att tillbringa tid med dig själv på yogamattan, eller i en klass med en erfaren lärare, kan leda till oanade insikter.

5 HUR STRESSAD DU ÄR Yoga och meditation kan hjälpa dig känna dig lugn och tillfreds för att skapa en perfekt motvikt till dagens upptagna och ständigt uppkopplade moderna liv. Om du känner att du behöver en paus nu när allt startar upp igen efter semestern så har vi lösningen. Logga ut och checka in med yogamattan, om så bara för en liten stund.

LÄS MER: 3 tips för att leva yoga – på och utanför mattan
LÄS MER: Så lägger du upp din kostdag för att orka yoga

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.