Yoga World
Annons
Annons
Yogamat

Raw-dipp till fredagsmyset, komplett med dill och vitlök!

KRÄMIG DIPP MED DILL OCH VITLÖK

8 portioner

DIPP
6 dl cashewnötter
2 msk misopasta
2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
2 dl vatten
¼ lök
½ dl färsk dill
2 vitlöksklyftor

Annons
Annons

TILL SERVERING
Säsongens grönsaker
Färska örter och ätbara blommor till garnering

  1. Blötlägg cashewnötterna i 1-4 timmar. Häll därefter bort blötläggningsvattnet. Mixa nötter, miso, citron, salt och nytt vatten, tills dippen är helt slät. Tillsätt en aning mer vatten om det behövs. Häll över i en skål och rör i finhackad lök, dill och pressad vitlök.
  2. Servera med krispiga blandade grönsaker såsom morötter, gurka, rädisor, blomkålsbuketter och tomater. Garnera med färska örter och ätbara blommor.

Receptet är hämtat ur boken Boost your Mind, Body & Spirit av Annika Olmås Nordström och Lena Djuphammar

RECEPT: Marita Karlsons choco açaibowl
RECEPT: Spaghetti carawbonara – veganskt, lyxigt och riktigt gott!

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.