Yoga World
Annons
Annons
Yoga

Visa ditt yogasmultronställe i Yoga World

Har du en yogaplats på jorden som ligger dig extra varmt om hjärtat? Skicka din högupplösta bild, tillsammans med en kort beskrivning, till oss så finns chansen att fler får se den i tidningen. 

På bilden ser vi yoginin Fiia Ketonen framför de färgglada husen i London-stadsdelen Notting Hill i full färd med att göra sin favoritposition: hjulet.

– Det här var första gången jag var i London och jag blev helt kär! säger hon och berättar att Englandsresan blev av tack vare att hon lärde känna Londonbon och fotografen Alix Blanx när hon reste runt i Australien.

Annons
Annons

Fiia inledde sitt stora äventyr 2014 när hon reste runt i två år, med början i Australien för att sedan ta sig till Indonesien, Nya Zeeland och Thailand.

– Jag älskade livet på resande fot och alla nya, spännande äventyr som gjorde att jag hela tiden tvingades utmana mig själv, förklarar hon och säger att det bästa av allt var att möta människor från jordens alla hörn.

Och så yogan såklart.

– Ibland blev kringresandet ganska hektiskt och det var svårt att behålla några verkliga rutiner. Då hjälpte yogan till att hålla mig grundad. När det blev stressigt hjälpte den mig att fokusera om, andas och koppla av. Yoga är något du kan göra var som helst, när som helst.

Yogi: Fiia Ketonen Foto: Alix Blanx

LÄS OCKSÅ: Yoga mitt i London
LÄS OCKSÅ: Frida Sethman startade om – i Australien

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.