Yoga World
Annons
Annons
Livsstil

Vinn årsförbrukning från Re:claim – håll dina yogakläder och matta fräscha

Annonssamarbete med RE:CLAIM

Du kanske har märkt att träningskläder kan lukta illa trots att de är nytvättade. Problemet beror på att vanligt tvättmedel inte helt klarar av att ta bort källan till dålig lukt. Det gör däremot Re:claim, ett flytande tvättmedel som effektivt bryter ned molekylerna i illaluktande träningskläder.

– Vi ville skapa ett kraftfullt och lokalproducerat tvättmedel som var miljövänligt och som tog bort källan till lukten, berättar Charlotte Björnemalm, medgrundare till XTRCT Vision AB som ligger bakom Re:claim.

– Den unika formulan tar bort dålig lukt och gör plaggen rena och fräscha igen, så att du kan fokusera på din yoga och inte störs av ofräscha kläder.

En flaska Re:claim varar länge vilket är positivt både ur kostnads- och miljöperspektiv:

Annons
Annons

– För att få bort slaggprodukter räcker det att använda tvättmedlet vid var tredje tvätt vilket gör att vi kan förlänga livet på våra favoritplagg och samtidigt vara miljösmarta, förklarar Charlotte.

Fräschare känsla för kläder och matta

Re:claim finns i två varianter, fräscht doftande Original och parfymfria Sensitive. Båda tvättar rent och tar bort dålig lukt och fungerar för hand- och maskintvätt av alla typer av material. Tvättmedlet innehåller inga tillsatta färgämnen och är märkt med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Parfymfria Sensitive rekommenderas dessutom av Astma & Allergiförbundet. 

“Re:claim hjälper dig förlänga livet på dina favoritplagg”

Sköljmedlet Re:claim Softener är ett av världens första för sportkläder och gör dina yogakläder sköna och följsamma direkt efter tvätt. Softener motverkar statisk elektricitet, får kläderna att dofta gott och fungerar med alla typer av material – du behöver inte oroa dig för att förstöra de unika egenskaperna hos dina funktionsplagg!

När det gäller att få yogamattan att kännas fräsch så är det inte alltid det lättaste. Men med Re:claim Spray har du alltid en smidig lösning nära till hands. Sprayen tar ingen plats i väskan och kan användas på alla typer av material för att neutralisera dålig lukt. Den verkar genom att avlägsna doftmolekyler och efterlämnar en fräsch doft, utan att lämna fläckar efter sig.

Vinn årsförbrukning för 3000 kronor

Känner du igen dig i problemet med illaluktande tränings- och yogakläder och en ofräsch yogamatta? Då kan du tävla om en årsförbrukning av Re:claim Original eller Sensitive, Softener och Spray här.
En årsförbukning innehåller: 12 Orginal eller Sensitive, 12 Softener och 6 Spray till ett värde av 3000 kronor.

Delta i tävlingen genom att fylla i formuläret nedan.
Psst… svaret på frågan kanske du hittar här! 

LÄS ÄVEN: Så behåller du yogamattan och älsklingsplaggen fräscha

3 kommentarer

  1. Re:claim hjälper mig att hålla träningskläder rena och fräscha inför varje yoga och träningstillfälle.

Lämna en kommentar