Yoga World
Annons
Annons
Recept

Yogisk rödbetstryffel till fikat

Portioner: 12
Tidsåtgång: 15 minuter plus en timme på kylning

INGREDIENSERrödbetstryffel-3
En generös nypa salt
En stor kokt rödbeta
En stor mogen avokado, skalad
¼ tsk vaniljextrakt
3 msk äkta lönnsirap
100 g osötad kakao plus lite extra till garnering
Kokosflingor till garnering

TILLAGNING
1.
 Kör rödbetan, avokadon, vaniljextrakt, lönnsirap och hälften av kakaon i en mixer eller matberedare. Mixa tills allt har blandat sig.
2. Lägg i resten av kakaon och mixa tills det har blandat sig. Lägg över chokladblandningen i en liten skål. Täck över och ställ i kylskåp i en timme.
3. När blandningen är färdigkyld lägger du en tesked av innehållet i handen. Smeten ska vara ganska kladdig, men ändå lätt att forma till bollar.
4. Lägg lite kakao och kokosflingor på varsin tallrik och rulla chokladtryffeln i den ena eller den andra tills bollen är täckt.

Annons
Annons

RECEPT: Fransk fougasse på surdeg
RECEPT: Sallad i burk – perfekt på picknicken!
LÄS OCKSÅ: Det här med yogisk kosthållning

1 kommentar

Lämna ett svar till Sofia Ekholm Avbryt svar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.