Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

YOGA WORLD
Annons
Annons
AktuelltResor

Yogaweekend i Sommarsverige

Helgen efter midsommar anordnas YogaVarberg, en yogafestival som kombinerar ett stort utbud av yogaklasser med en personlig känsla och härlig hotellmiljö.

Håller till gör man på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet med en underbar badstrand och fina promenadstråk. Arrangörerna Jenny Ammilon och Annelie Billing startade festivalen sommaren 2009 och har sedan dess fortsatt att utöka med lite nytt varje år.

– Vi väljer inspiratörer som vi själva tycker om och satsar på långsiktiga relationer med våra fantastiska yogalärare, vilket gör att de ofta ger det där lilla extra när de kommer till oss, säger Jenny.

Annons
Annons

Årets festivalbesökare kommer bland annat att få yoga med lärare som Ulrica Norberg, Mithila Ubayasekara, Satu Tuomela, Sky, Milla Floryd, Anja Bergh, Mariell Ehlin och Kitty Strand. Totalt erbjuder schemat inte mindre än 33 olika pass att välja mellan.

– Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta och därför går det att boka allt från enstaka klasser och halvdagar till hela helgen, förklarar Annelie.

 

VIDEO: Intervju med Ulrica Norberg

LÄS OCKSÅ: Att fortsätta utvecklas – assisterande yogalärare Embodied Flow 

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga