Yoga World
Annons
Annons
Yogaliv

Vilket är ditt yogasmultronställe?

Du vet väl att du kan visa upp ditt alldeles egna yogasmultronställe i Yoga World?

Skicka en eller flera högupplösta bilder till [email protected] tillsammans med en kort beskrivning (skriv SMULTRON i ämnesraden).

Annons
Annons

På bilden ser du yogin Omar Baluch, fotograferad av Elizabeth Boyle, på stranden i Portsmouth där han utövar ashtanga vinyasa-yoga tidigt varje morgon, innan resten av världen har vaknat. Han börjar med det traditionella öppningsmantrat och förflyttar sig sedan sömlöst mellan de olika positionerna i en enda lång sekvens, medan han synkroniserar sin andning med kroppens rörelser.

– Jag tycker om att yoga tillsammans med andra, men det här har blivit min egen speciella plats där jag hittar fokus och inre frid varje morgon, säger han.
– Jag upplever ett liknande lugn när jag promenerar längs stranden tillsammans med min hund. Ljudet av vågorna, den friska luften och kärleken till min hund skänker mig ren lycka.

LÄS MER: Mitt yogasmultronställe – Monkey Rock
LÄS MER: Mitt yogasmultronställe – Newcastle Ocean Baths

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.