Yoga World
Annons
Annons
Yoga

Vilket är ditt yogasmultronställe?

Har du en yogaplats på jorden som ligger dig extra varmt om hjärtat? Skicka din högupplösta bild, tillsammans med en kort beskrivning, till oss så finns chansen att fler får se den i tidningen. 

På bilden ser vi Jane Lambert bli inspirerad till en stunds yoga omgiven av det dramatiska österrikiska landskapet i närheten av den lilla byn Leogang.

– Jag håller egentligen inte på med yoga till vardags, men på plats här i Alperna kunde jag helt enkelt inte låta bli, berättar hon för Yoga World.

Annons
Annons

– Utsikten från hotellet vi bodde på var helt fantastisk, och den blev inte sämre när vi kom ännu högre upp i bergen under en av våra promenader.

Tjejerna tog massor av bilder innan de kom på sig själva med att det faktiskt är viktigt att uppleva utsikten också, och inte bara fånga den på bild.

– Vi satte oss ner bredvid korna som betade på berget, andades in den friska alpluften och bara sög i oss av den magiska stunden.

Yogi: Jane Lambert Foto: Hannah Irons

LÄS OCKSÅ Mitt yogasmultronställe: Stubaital, Österrike
LÄS OCKSÅ Mitt yogasmultronställe: Ålands skärgård 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.