Yoga World
Annons
Annons
Livsstil

3 toppenbra tacksamhetstips

När du känner tacksamhet blir du inte bara gladare, du mår också bättre i kroppen. Därför får du här några små tips om hur du lär dig att visa mer tacksamhet i vardagen – mot dig själv, andra och inför de utmaningar och situationer som uppstår i livet.

Börja med dig själv: Hur du behandlar dig själv har ett stort inflytande på hur du behandlar andra människor och situationer i livet. Gör det till en vana att visa tacksamhet mot dig själv och andra i vardagen.

Annons
Annons

Påminn dig själv: Sätt upp små lappar runt om i huset och påminnelser i mobilen så du inte glömmer att vara tacksam. Det kanske låter som en klyscha, men om du vaknar upp till en tacksamhetsrutin kanske det håller humöret uppe resten av dagen också.

Ta in känslan: Absorbera känslan i ditt hjärta när du praktiserar tacksamhet. Ta ett ögonblick till att känna av de fysiska och emotionella effekterna av att vara tacksam och visa uppskattning för saker och ting. Känslan kommer bli starkare för varje gång du övar.

LÄS OCKSÅ: 5 tacksamhetstips för ett magiskt liv
LÄS OCKSÅ: 3 övningar för mindre stress

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.