Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

YOGA WORLD
Annons
Annons
Själsliv

3 toppenbra tacksamhetstips

När du känner tacksamhet blir du inte bara gladare, du mår också bättre i kroppen. Därför får du här några små tips om hur du lär dig att visa mer tacksamhet i vardagen – mot dig själv, andra och inför de utmaningar och situationer som uppstår i livet.

Börja med dig själv: hur du behandlar dig själv har ett stort inflytande på hur du behandlar andra människor och situationer i livet. Gör det till en vana att visa tacksamhet mot dig själv och andra i vardagen.

Påminn dig själv: sätt upp små lappar runt om i huset och påminnelser i mobilen så du inte glömmer att vara tacksam. Det kanske låter som en klyscha, men om du vaknar upp till en tacksamhetsrutin kanske det håller humöret uppe resten av dagen också.

Annons
Annons

Ta in känslan: absorbera känslan i ditt hjärta när du praktiserar tacksamhet. Ta ett ögonblick till att känna av de fysiska och emotionella effekterna av att vara tacksam och visa uppskattning för saker och ting. Känslan kommer bli starkare för varje gång du övar.

LÄS OCKSÅ: 5 tacksamhetstips för ett magiskt liv

 

Lämna en kommentar

Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga