Yoga World
Annons
Annons
Yoga

Tipsa Yoga World om ditt smultronställe!

Du har väl inte missat att du kan visa upp ditt alldeles egna yogasmultronställe i Yoga World?

Skicka en eller flera högupplösta bilder till yogaworld@dohi.se, tillsammans med en kort beskrivning (skriv SMULTRON i ämnesraden).

På bilden ser du yoginin Adi Amar uppe i de vackra bergen i Wyoming, närmare bestämt Jackson Hole, som även är en känd skidort. Det är en fantastisk plats att åka till när man behöver varva ner och ta en paus från vardagen, säger hon.

Annons
Annons

– Bergen erbjuder en ren och orörd plats där man kan checka in och hitta tillbaka till sitt inre lugn, som står oförändrat trots livets alla svängar.

Bergsområdet kring Jackson Hole har även en rätt anrik historia. Själva ordet ”hole” kom till av att pälsjägare förr i tiden fick klättra nerför de branta bergsslänterna, vilket påminde om känslan av att sänkas ner i ett hål. Platsen ger en otrolig naturupplevelse och är en unik och härlig plats för lite spontanyoga.

– Teton Ranges dramatiska bergsväggar påminner mig om att jag är en liten del av något så mycket större, förklarar Adi.

LÄS OCKSÅ: Mitt smultronställe – Ålands skärgård
LÄS OCKSÅ: Mitt smultronställe – Guildford, Surrey

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.