YOGA WORLD
Annons
Tävlingar

Tävling: Vinn en oförglömlig yogaweekend på drömhotellet TanumStrand

Annonssamarbete med TANUMSTRAND

Det här är ett annonssamarbete med TANUMSTRAND

Fyll på ditt energiförråd och stärk dig själv med glödande höstdagar vid havet.
Var med och tävla och vinn en drömweekend på Yoga Fusion TanumStrand.

Den 20-22 oktober kör det igång.
Då är det återigen dags för det uppskattade eventet Yoga Fusion TanumStrand.
Eventet där du har möjlighet att prova och delta i olika former av yoga, meditation och workshops och samtidigt läka din själ.

Energi, harmoni, underbar mat och fantastisk havsutsikt.
Yoga Fusion är en helg som passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare.
Det får du inte missa!

Helgen leds av bland annat Åsa Engman, Suheesh Balakrishna och Pia Lund.
Tillsammans med dem har du möjlighet att prova flera olika typer av yoga och olika nivåer för bland annat Hatha- och Yin Yoga, Akroyoga och Garuda Mathwork.

Låter det som något för dig?
Var då med och tävla om en gratisweekend på YogaFusion till ett värde av 7190 kronor.
Det gör du genom att anmäla dig och svara på frågan i formuläret nedan.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

30 kommentarer

 1. Jag hittar inte frågan men jag vill gärna vinna en yogaretreat till Tanum. Jag och min hustru är mammor till två vildingar (3 och 5) och de skulle få vara hos sina morföräldrar den helgen medan deras mammor får en välbehövlig retreat.

  1. Hej Alexandra! Det blev lite tekniska problem med formuläret under helgen, men nu är det på plats igen. Lycka till i tävlingen!

 2. Efter ett år av rehab och bakslag efter en fotoperation har jag äntligen nått botten och börjat klättra uppåt igen…en helg att landa och fylla på alla förråd vore underbart…

 3. Hade varit en så välbehövlig treat att få
  Med en helg fylld med yoga skulle jag verkligen må
  I en omgivning rofylld och vackert beläget som Tranum strand
  hade jag gått verkligen i ro och vila gått i land
  Jag håller alla mina tummar och tår
  Att jag detta fantastiska pris får

  1. Hade varit en så välbehövlig treat att få
   Med en helg fylld med yoga skulle jag verkligen må
   I en omgivning rofylld och vackert beläget som Tranum strand
   hade jag verkligen i ro och vila gått i land
   Jag håller alla mina tummar och tår
   Att jag detta fantastiska pris får

 4. Åh så härligt! Att i underbar miljö få hämta andan, bara vara och låta tankarna komma ikapp… hoppas, hoppas 💕

 5. Hej, jag firade 1 år sedan jag opererade bort en hjärntumör, den 12 september🎉. Jag lider av hjärntrötthet och meditation, natur och yoga är det som fyller på min energi mest. Är också småbarnsförälder och det skulle vara fantastiskt att få tillfälle att bara vara och rå om kropp, knopp & själ🙏🏻🦋. Allt gott, Lisa

 6. Jag fann yogan när livet var som mörkast. Yogan hjälpte mig upp till ljuset igen och har påverkat mitt välbefinnande på ett fantastiskt positivt sätt. För mig är yoga Njutning, Andning, Mindfulness, Avkoppling, Styrka, Tröst, Egentid. NAMASTE helt enkelt. #Enyogaresaskullevaradetultimataprisetefterenlångkamptillbakatillvälmående

 7. Efter ett par kaotiska år så har jag mitt uppe i allt hittat en plats där ja kan vila alla mig i från alla tankar,och det är i yogan!så en helg fylld med yoga och harmoni skulle vara en liten dröm jag har som skulle gå i uppfyllelse 😊

 8. Efter ytterligare en svacka på vägen mot ett friskare liv, blev jag rekomenderad yoga & meditation av min läkare. Jag har provat yoga några ggr men på grund av hjärntrötthet så kommer jag inte ihåg & får ett flow, när jag ska yoga själv. Jag behöver instruktioner & lugn och ro. Hoppas på en yogatetreat med er på yogaword och Tanum. /Sara M A

Lämna en kommentar

Annons
Yoga Bingo är en ny och underhållande version av att praktisera Yoga