Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

YOGA WORLD
Annons
Annons
Tävlingar

Tävling: Vinn drömhelg för två på Yoga Fusion

Annonssamarbete med Tanumstrand

Sugen på att komma bort från vardagen och koppla av?
Nu kan du vinna en drömhelg för dig och en vän på Yoga Fusion Tanumstrand.

Efter en lång, mörk vinter så vänder ljuset åter och i mars kan vi äntligen börja ana våren. YogaFusion TanumStrand är något för dig som behöver fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg  i den bohuslänska skärgården.

Under ledning av flera välkända lärare från Norge och Sverige kan du delta i olika klasser i bland annat Yin- och Hatha Yoga, Ashtanga och Jivamukti, SUPyoga, Meditation, Mindfullness och olika workhops. För dig som inte prövat yoga tidigare så inleder vi med en introduktionsklass innan det övriga helgprogrammet startar.
Det är helt enkelt en weekend fullspäckad med massor av Yoga, gott sällskap, underbar natur och hälsosamma menyer.
Hoppas vi ses där.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att anmäla dig i formuläret nedan.

Annons
Annons

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Hela artikeln är ett annonssamarbete med Tanumstrand!

30 kommentarer

 1. Mitt liv har sedan i höstas varit fylld av stress och oro. Detta har påverkat mitt immunförsvar så jag har åkt på flera förkylningsvirusar som i en torktumlare. Därför skulle det vara ett ynnest att få vinna detta, eftersom min kropp mina sinnen behöver landa och finna balans och ro i tillvaron.

 2. Håller alla tummar å tår, detta vore så kul att få uppleva! Jag lever och andas yoga just nu i början av min yogapraktik och det skulle vara så lärorikt att få ta del av detta! ??

 3. Genom yogan hittar jag kraften till att bli mitt bästa jag. Att få uppleva en hel helg med yoga och meditiation vid havet i underbara Grebbestad skulle vara en fantastisk gåva.
  Namaste??

 4. Jag skulle vulka ta med min bästa vän Annika. Vi bor bara 10 min från varandra. Ändå hittar vi inte tiden i denna stressiga vardag att ses.
  Hade varit skönt att få komma iväg & ladda upp.

 5. Kära ni…
  En sådan fantastiskt fin helg… ? Ta hand om själv – lära mer om yoga o utöva yoga både nytt o gammalt av duktiga lärare,
  ompyssling med hotell o restaurang, få spendera tid med vän… ?
  Ja tack ?
  Namaste ?

 6. Jag skulle ta med min bästa vän, vi fyller båda 50 år i år och vi skulle njuta till fullo av detta ?☺️!

 7. Skottar in mest energi till att hjälps andra, brukar dra mig tillbaka för återhämta mig och detta skulle ju vara en fantastisk brake!

 8. Underbar yoga, fantastisk miljö och en helg att längta till och njuta av länge länge. Enya, jag tror vi hade mått bra av detta ❤️??❤️

 9. Jag lider av hjärntrötthet..vill så gärna lära mig vad som passar mig , få möjlighet att känna in vad min kropp behöver. Ska börja trädgårdslinje i Fristad . Jag önskar få åka till er o få känna glädje o inspiration genom yogan inför skolstarten. Att få uppleva denna helg med min fiinaste vän ….jag finnerr inga ord för hur mycket det skulle betyda för oss båda

 10. Detta hade varit en fantastisk födelsedagspresent till min kära storasyster! ?Försöker att få henne att bli en Yogis,liksom jag,och efter en sådan här helg hade hon säkert också varit fast i yogans magiska värld!?❤️Hoppas hoppas jag vinner!

 11. Min man och jag behöver lite må väl injektioner, så en vinst som denna, skulle göra det mysigare i vardagen här hemma.

Lämna en kommentar