Yoga World
Annons
Annons
Tävlingar

Vann du boken?

I Yoga Worlds stora höstnummer, som finns i butik nu, fokuserar vi lite extra på gravidyoga, eller kanske snarare tar på oss yogaglasögonen när det kommer till att titta på allt från att försöka bli gravid till att leva familjeliv på yogiskt vis.

En som också tittar lite närmare på vikten av att ta hand om sig under graviditeten, i det här fallet med hjälp av självmedkänsla, är författaren och föreläsaren Elin Borg som skrivit boken Gravid på dina villkor, med undertiteln Självmedkänsla för en blivande mamma.

– Självmedkänsla handlar om något av det mest mänskliga – vårt behov av att känna oss omhändertagna och älskade för de vi är. Övningar i självmedkänsla hjälper oss att sätta igång våra kroppars egna system för att ge oss trygghet och lugn även under graviditetens svårare stunder, förklarar Elin som hoppas att din träning i självmedkänsla kan ge dig lika mycket som den gett henne och hennes lilla son.

Annons
Annons

VANN DU BOKEN?
I Yoga Worlds oktobernummer lottade vi ut tre exemplar av boken, och kan nu säga grattis till följande vinnare:

Emilia Klint, Västerås
Ida Svensson, Torpshammar
Caroline Lundell Svensson, Seglora

LÄS MER: 4 yogapositioner för gravida
LÄS MER: Rannsakan och självmedkänsla

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.