Yoga World
Annons
Annons
Aktuellt

Senaste numret av Yoga World

I senaste numret av Yoga World får du tips på hur yoga kan hjälpa dig till en friskare rygg och hur maten kan bli din medicin med hjälp av vardags-ayurveda.

Du möter inspirerande yogaprofiler som Josefin Wikström vars möte med yogan hjälpte henne komma över ett traumatiskt övergrepp – idag hjälper hon andra som drabbats med hjälp av traumaanpassad yoga – och Shay Peretz som hittade till yogan, och så småningom Sverige, efter att själv ha nått botten. Vi tittar närmare på hur man kan känna sig glad trots att livet har kraschat, och utforskar hur vi kan upptäcka glädjen i livet med hjälp av spontanyoga, och som bonus: ett yogapass som ska göra dig lycklig. I yogaköket lagar vi indiska favoriter på veganskt vis, och så får du svaret på den tänkvärda frågan: Vem får egentligen bli yogalärare?

Annons
Annons

Köp tidningen i din butik eller på Tidningardirekt.se

Prenumerera på Yoga World och få Min Yogajournal på köpet

Senaste numret av Yoga World – i din butik nu.
Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.