Yoga World
Annons
Annons
Recept

Rawfoodlasagne

2–4 portioner

INGREDIENSER:

Lasagneplattor:

• 2 bifftomater

• 2 squash

Cashewsås:

• 75 g naturella cashewnötter, blötlagda

• 1 msk näringsjäst

• Saften av 1/2 citron

Annons
Annons

• 70 g mandel, skållad utan skal

• 1 tsk vit misopasta (kan uteslutas)

Valnötsfärs:

• 100 g valnötter

• 1 msk sojasås

• En nypa torkad italiensk kryddmix (kan uteslutas)

• Vitlökspesto (kan uteslutas)

GÖR SÅ HÄR:

1. Mixa alla ingredienserna till cashewsåsen i en höghastighetsblender. Kör tills du får en helt slät blandning och ställ sedan åt sidan.

2. Blanda ingredienserna till valnötsfärsen i en blender eller matberedare. Pulsera försiktigt tills du får en fin ”färs”.

3. Skiva bifftomaterna och squashen och varva i en form tillsammans med färs och sås om vartannat. Om du vill ha pesto i din lasagne brer du på ett tunt lager av denna innan du lägger på ett nytt lager med sås.

RECEPT: Färgglad rawfoodburgare
RECEPT: En klimatsmart bolognese, tack!

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.