Yoga World
Annons
Annons
LivsstilMöt

Pia Bohlins asiatiska yogaresa och vackra kärleksknutar

Pia Bohlin var en rastlös själ som hittade yogan, meditationen och en förkärlek till smycken på en resa genom Asien.

Silverörhänge från Om Shanti Silver.
Silverörhänge från Om Shanti Silver.

Pia började arbeta ihop pengar och resa i en tidig ålder och efter hon fyllt 18 år bar det av till Asien. Där – på en avsides strand i Goa, Indien – kom hon först i kontakt med yoga och efter att ha rest runt ytterligare bestämde hon sig för att riktigt fördjupa sig i yogans värld. Hon tillbringade då en månad i Rishikesh på ett ashram som enda europeiska tjejen och upplevde den bästa månaden i sitt liv.

– Min själ hade vaknat. Livskraften, energin och kreativiteten formligen sprutade ut ur mig, säger Pia.

Annons
Annons

Efter det blev yogan en del av hennes dagliga rutin, en bästa vän och ständig följeslagare. Hon har nu jobbat som yogainstruktör i 12 år på olika studios och håller egna klasser i Sollentuna.

 

Den berömda kärleksknuten.
Den berömda kärleksknuten.

Men det var inte bara kärleken till yoga och meditation som hon upptäckte på sin stora resa. Det var även där som hon, tillsammans med sin dåvarande pojkvän från Malaysia, började tillverka och sälja egna smycken. De sålde dem på festivaler, marknader och på gatan. De levde ett fritt liv och kom i kontakt med fantastiska konstnärer och silversmeder i Indien, Bali, Nepal och Thailand och sedan dess – i hela 30 år – har Pia arbetat med silver.

Kärleksknuten, “the love knot”, kom till 1997 och har sålts till en mängd olika människor och butiker med budskapet att kärlek är allt du behöver – love is all you need. Resten av Pias smycken följer samma anda som kärleksknuten och Soul & Love-smyckena och du hittar dem i hennes webbutik Om Shanti Silver.

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.