Yoga World
Annons
Annons
Mat

Örtbaserade nyheter för lattelovers

Vill du dra ner på kaffedrickandet men är svag för en krämig latte? Då kommer du att gilla Pukkas nyhet: fyra ekologiska lattemixar baserade på örter från naturen. 

Precis som Pukkas teer innehåller lattemixarna Fair for Life-rättvisemärkta ekologiska örter som bidrar med hälsofördelar. Latten Cacao Maca Magic innehåller till exempel den rogivande örten ashwagandha och latten Turmeric Gold baseras på gurkmeja, som har en antiinflammatorisk effekt. Lattemixarna innehåller inget tillsatt socker utan sötman kommer från kanel och den prebiotiska fibern inulin som även är bra för tarmhälsan. Krämigheten kommer sig av ekologiskt kokosmjölkspulver, vilket även gör lattemixarna veganvänliga så länge man håller sig till växtbaserad mjölk.

Annons
Annons

Latten tillreds enkelt genom att blanda lattepulvret med valfri varm mjölk. Perfekt för att kickstarta morgonen, när du är sugen på något gott på eftermiddagen eller varför inte som en värmande dryck innan läggdags.

Pukkas lattemixar finns i fyra smaker och kostar mellan 80 och 130 kronor i hälso- och dagligvaruhandeln.

LÄS OCKSÅ: Varför dricker jag koffeinfritt?
RECEPT: Golden Milk – gurkmejabomb som stöttar immunförsvaret
RECEPT: Jamu mot förkylning

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.