Yoga World
Annons
Annons
AktuelltYoga

Nytt nummer ute nu

”Yogan måste få se olika ut.” Det säger yogaläraren Magnus Ringberg som i Yoga Worlds färska nummer hjälper dig få till en hållbar yogapraktik.

Drömmer du om att bli yogalärare? Här får du 13 sidor med tips som hjälper dig att komma vidare. Du möter även Adriene ”Yoga With Adriene” Mishler som berättar om sin väg till yoga-youtuber med nästan 5 miljoner prenumeranter. Dessutom kikar vi närmare på hur man får till mindfulness i vardagen, tittar in i en yogisk ångbastu(!) och klurar på hur man som yogi bäst förhåller sig till löpning.

I nya numret får du även möta Carolina Molse som hade yogan med sig genom sorgen när hennes dotter blev sjuk och dog i cancer. Yogan har, på gott och ont, även funnits med i 28-åriga Annas kamp mot ätstörningen – i Yoga World får du läsa hennes egen berättelse.

Annons
Annons

Du hittar tidningen i din butik och på tidningardirekt.se.

Nu finns nya numret av Yoga World i butik.

LÄS OCKSÅ: Yogans åttafaldiga väg
LÄS OCKSÅ: Åk på yogaretreat – hemma!

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.