Yoga World
Annons
Annons
Aktuellt

Nytt nummer ute nu

I Yoga Worlds stora höstnummer möter du Colleen Saidman Yee som berättar om hur yogan gjorde allting klarare och därför hjälpte henne ut ur ett destruktivt missbruksliv. Det stora temat för numret är gravidyoga, och här tittar vi närmare på allt från den viktiga frågan om yoga kan göra det lättare att bli gravid till hur du kan yoga med bebisen som sällskap när den väl är ute och du har börjat komma ni i rutinerna igen. Självklart spanar vi även in hur man yogar rätt under hela graviditeten, hur yoga kan användas som smärtlindring under själva förlossningen och hjälper dig komma igång med yogan igen efteråt, med en liten extra hjälpande hand för dig som har genomgått en kejsarfödsel.

Du som är sugen på att laga mat och älskar indiskt kommer gilla Janesh Vaidyas recept med ayurvedatouch. Vi spanar även in några goda rätter att laga av pumporna som lyser upp hösten just nu. När det gäller kroppen undersöker vi varför coremusklerna är så viktiga för vår yogapraktik, och bjuder på ett skönt yinyogapass för hemmabruk. För knoppens del tipsar vi om en meditation som hjälper dig finna ditt rätta jag och funderar över om vägen till lycka är att följa vår dharma.

Annons
Annons

Klicka här om du hellre vill få hem Yoga World i brevlådan framöver – trevlig läsning!

Nu finns Yoga Worlds stora höstnummer i butik!
Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.