Yoga World
Annons
Annons
AktuelltPlusYoga

Ny yinyogabok där positionerna är i fokus

Elisabeth Kaufmann bor i Arboga där hon driver företaget Yoga Productions. I somras grundade hon även Arboga Yinyogaakademi där hon utbildar yinyogalärare. Nu kommer Elisabeth ut med Lilla positionsboken där hon visar och beskriver närmare 100 yinyogapositioner. 

– Jag har skrivit den här boken för att jag saknat en överskådlig uppslagsbok med yinyogapositioner, säger Elisabeth som i Lilla positionsboken förklarar de olika positionernas verkan och vilka energikanaler som påverkas.

Annons
Annons

I de fall där det kan finnas kontraindikationer ger Elisabeth förslag på alternativa positioner, och i slutet av boken tipsar hon om hur man kan sätta samman sekvenser, anpassade till olika ändamål och i olika tidslängder.

– Tanken är att boken ska vara lättöverskådlig och hjälpa yinyogalärare att sätta ihop varierade pass och yinyogautövare att skapa variation i sin utövning, säger Elisabeth som har varit yogalärare sedan 2005 och yinyogalärare sedan 2013.

I Lilla positionsboken berättar Elisabeth Kaufmann mer om varför yinyoga är så bra för oss.

LÄS OCKSÅ: Möt Sarah Powers – drottningen av yinyoga
LÄS OCKSÅ: 3 positioner för din yinklass i hemmet

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.