Yoga World
Annons
Annons
Yoga

Mitt smultronställe i yogavärlden

Plats: Stubaital, Österrike
Yogi: Theresa Harold
Foto: Stephanie Yt Chan

Du har väl inte missat att du kan visa upp ditt alldeles eget yogasmultronställe i Yoga World? Skicka en eller flera högupplösta bilder till [email protected], tillsammans med en kort beskrivning.

Annons
Annons

På den här bilden ser vi yoginin Theresa Harold utföra en vrksasana (trädet) bland de storslagna bergspassen i Österrike. ”Vi hade vandrat ut bland bergen och när vi hittade den här fantastiska utsikten stannade vi till”, säger Theresa. ”Det kändes passande att göra trädpositionen mitt bland all denna grönska och bergen var en perfekt fokuseringspunkt.” Faktum är att vrksasana är en av Theresas favoritpositioner. Hon säger att hon alltid älskat att balansera på olika saker, även innan hon började ta yogalektioner för runt ett år sedan. ”Min lärare rekommenderar den positionen eftersom det förbättrar fokus samtidigt som man känner sig jordad och lugn. Jag tror dock inte jag känt av alla dess fördelar på samma sätt tidigare som jag gjorde i just det här ögonblicket.”

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.