Yoga World
Annons
Annons
Aktuellt

Lys upp höstmörkret med yoga- och träningskonventet Yogomove

För andra året i rad anordnar Yogobe det stora yoga- och träningskonventet Yogomove tillsammans med Allt för Hälsan. Datum är 11-12 november, platsen är Stockholmsmässan och rörelseglädje står högt på schemat!

Yogaklasserna består av såväl energigivande som lugnande sådana blandat med svettiga, glädjefyllda träningsklasser. Presentatörerna är några av de mest inspirerande och erfarna lärarna och tränarna i Sverige, bland andra Jennie Liljefors, Josefine Bengtsson, Katarina Woxnerud och Shay Peretz – en grym samling yogis och träningsprofiler. Mässan Food & Wine och skönhetsmässan Acadermia pågår samtidigt som Allt för Hälsan – så varför inte slå flera härliga flugor i en smäll? Dessutom finns Yoga World på plats i monter B03:15 – kom och prata yoga med oss, tävla om fina priser och ta del av bra erbjudanden. 
Jennie Liljefors inleder helgen med yinyoga för matsmältningen.
Urban Move står på schemat för Elin Wennman.
Monika Björn håller sin populära klass Yoga för dig som tränar.
Magnus Hagström kör Soma Move.
Total body & core blir det från Katarina Woxnerud.
Shay Peretz avslutar söndagen med sin klass East to West Flow Yoga.

 

Annons
Annons
Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.