Yoga World
Annons
Annons
AktuelltYoga

Lugn yoga i fokus på ny Malmö-studio

Chandra Yoga Malmös lilla, mysiga studio ligger ovan takåsarna vid Triangeln. Med bara en shala och som mest sex deltagare per klass, finns en chans att uppmärksamma alla elever på ett helt annat sätt än i stora yogaklasser. 

– Under våren 2019 kommer fokus att ligga på lugna, mer meditativa yogaformer, som yinyoga. Där stannar vi länge i positionerna och stretchar våra djupa vävnader, säger Chandra Yoga Malmös grundare Cecilia Hartman som även håller klasser i restorative-yoga som ger kropp och sinne total avslappning.

Studion erbjuder även en unik form av somatisk yinyoga, där den klassiska yogan kombineras med somatiska rörelser från olika kroppsmedvetenhetsskolor.

Annons
Annons

– Längre fram kommer vi även att utöka utbudet med mer dynamisk yoga, förklarar Cecilia och berättar att man även erbjuder reikibehandlingar:
– För mig handlar reikin framförallt om avslappning och återhämtning och att ge kroppens förmåga till självläkning en boost. En reikibehandling passar för alla som vill bli av med stress och block­ering­ar, eller som har en skada eller något själsligt sår som man vill läka.

Ett helt nytt liv

Yogan har verkligen förändrat Cecilias liv. Från en stressad vardag med allehanda moderna problem lärde yogan henne att se och känna på ett nytt sätt, och det är det här som hon hoppas få dela med sig av.

– Jag älskar att lära mig nya saker och att verkligen grotta in mig i alla möjliga ämnen: yoga, filosofi, Feldenkrais, body awareness, neuroplasticitet, traditionell kinesisk medicin, energimedicin och mycket annat, säger Cecilia som dessutom säger sig vara en sprudlande anatominörd som gärna går runt med ett miniatyrskelett på mobilen.

– Mitt mål är att alla ska känna sig välkomna och trygga i min lilla studio!

Chandra Yoga Malmö är en liten personlig studio som bland annat erbjuder klasser i somatisk yinyoga.

LÄS OCKSÅ: Till Yoga Kendra i Malmö är alla välkomna
LÄS OCKSÅ: Yoga från hjärtat hos Infinite Yoga Malmö

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.