Yoga World
Annons
Annons
Yoga

Bra fredagskänsla med lemuryoga

Redo för helgen? Det är vi också, så därför bjuder vi på en video med lemuren – detta lilla lustiga djur som ofta ses sittande i en skön yogaposition:

 

Nu när du förhoppningsvis fått ett gott skratt (för du vet väl att ett gott skratt förlänger livet), kanske du också är sugen på lite fredagsmys? Kolla då in detta yinyogapass signerat Veronica Jäderlund.

2 kommentarer

  1. Åh har precis börjat upptäcka yoga, en helt underbar träningsform. Har börjat uppskatta allt med yogan, har det något med att man hittat ett inre lugn med åldern. Känner också att all smidighet som vävs in och att man får reflektera ger så mycket ork och positiva känslor. Så en helg med bästa väninnan vore helt underbart på ett så fint ställe. Håller tummarna!

  2. Har yogat av och till i flera år. Tyvärr har det prioriterats bort i det hektiska småbarnslivet och där andra få men hårda träningspass fått ta plats istället. Kroppen min skriker dock efter yoga, rörelse, stretch, styrka och flow igen! Vore fantastiskt att få en hel helg med yoga tillsammans med bästa kompisen Rebecca Norell. Hon om någon är värd en avslappnande helg efter flera underarmsoperationer och sjukskrivningar men kämpat med småbarn, hus och jobb däremellan :).

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.