Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

YOGA WORLD
Annons
Annons
Aktuellt

Fira av sommaren med en yogafestival

Sista helgen i augusti, fredag till söndag, är det dags att samlas i Ytterjärna för femte upplagan av Järna Yogadagar.

Festivalen är öppen för alla som gillar yoga, oavsett om man provar för första gången eller är erfaren yogi. Programmet är rikt och varierat, och både svenska och internationella lärare finns på plats. Kundaliniyoga, workshops, föreläsningar, meditation, mantran och levande musik står på schemat, och under hela festivalen serveras vällagad vegetarisk mat.

Annons
Annons

Några exempel från programmet är brainboost-yoga för din mentala hälsa, gongbad, yoga på stol, morgonyoga och gravidyoga. Ett populärt inslag på festivalen är gongpujan, en gongnatt när du sover i ett stort rum till ljudet av flera gonggongar som spelas mjukt hela natten. Gongens avslappnande toner gör underverk för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper dig släppa djupt liggande spänningar och blockeringar.

Syftet med Järna Yogadagar är att samlas, yoga och lära av varandra, ha roligt och samtidigt ge något. Överskottet från festivalen går till ett projekt som samlar in pengar till solceller för att driva brunnar i Zimbabwe.

LÄS OCKSÅ: Yogaweekend i Sommarsverige

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar