Yoga World
Annons
Annons
Yogaliv

Din yogaplats i världen

Du vet väl att du kan visa upp ditt alldeles egna yogasmultronställe i Yoga World?

Skicka en eller flera högupplösta bilder till [email protected] tillsammans med en kort beskrivning (skriv SMULTRON i ämnesraden).

Annons
Annons

På bilden ser du hathayogainstruktören Kinga Tauber, fångad i en yogaposition framför Gergő Nagys kamera, på Frihetsbron, som går över floden Donau, i Budapest. Normalt är det en plats som är proppfull med folk och bilar, mitt i hjärtat av Ungerns huvudstad, men i det här ögonblicket syns ingen trafik, och stillheten i yogapraktiken får spela huvudrollen. Tauber säger att hon yogar utomhus varje dag för att uppleva stadslivets energi samtidigt som närheten till naturen finns här vid flodstranden. Hon älskar att andas i takt med stadens puls.

– Det är härligt att känna att man kan fånga dessa sällsynta ögonblick även mitt i centrum, att stanna upp och helt enkelt känna friheten här på Frihetsbron.

LÄS MER: Mitt yogasmultronställe – Ålands skärgård
LÄS MER: Mitt yogasmultronställe – trädgårdssommar

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.