Yoga World
Annons
Annons
AktuelltMötPlus

”Det är svårt att förstå hur underbar känslan av tillhörighet är, om man inte har upplevt motsatsen”

Yoga växer i popularitet och bilder av unga kvinnor i tjusiga positioner tapetserar våra Instagram-konton. Men är det en sann bild som sprids? Och får den alla att känna sig välkomna? I år lyfter Yoga World mångfald! Tillsammans med en rad inspirerande yogis vill vi visa att yoga är för

lock Den här artikeln är låst

Yogaworld - Plus

✓ Alla premium artiklar

19.00kr / månad

(Kan avslutas närsomhelst)

Yogaworld - Premium

✓ Alla premium artiklar
✓ Digital tidning

49.00kr / månad

Annons
Annons

(Kan avslutas närsomhelst)

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

4 kommentarer

 1. Wow, tack! Jag är en 43årig, barnlös, lagom ovig kvinna med Hypotyreos, en höft som gärna låser sig och som älskar yoga.
  Tror nog att vi är många fler än vad som syns.
  Jag mår otroligt bra av yogan även fast jag inte ens tänkt tanken på vissa ställningar..?

 2. Under många år som jag har utforskat yogan och praktiserat olika yoga former och hittat det som passar mig från 80 talet tills nu?? Så har yogan hjälpt mig i olika skeden i livet. Mitt första besök va anledning att jag hade både pms och ont varje månad när mensen kom. När man kom in i salen va alla som hypnotiserade och allvarliga .
  Med yogade så upptäckte jag att andetaget hade så stor betydelse.
  Vid smärta ,oro m.m.
  Det jag mest blev frustrerad av va att jag aldrig blev så vig som en del blev!
  Ofta fick man höra av yoga läraren att det kommer med tiden ?
  Nu har det gått 30 år från första gången jag yogade jag är fortfarande inte vig?
  Själv klart jag kommer aldrig att kunna komma ner med huvudet i knäna ,sitta med raka ben ex fälla fram.
  Från jag va ung så har jag alltid haft problem med min länd rygg och den är konstruerad och ett ärftligt betingande.
  Vad vad jag vill säg kort och gott att hur man än är konstruerad så finns det ingen regel att just du ska klara det som andra kanske kan eller gör det på ett annat sätt..
  I yogan finns allt för alla och det är mest magisksa att man hittar sin absolut egna yoga utan att skada sig. Sen är det viktigt att man blir lite lyhörd av sin instruktör om att det inte känns fel eller ont. Tala allt om för dom om det är något som du känner dig osäker på så får du den absolut bästa proffesionellt hjälp du kan få.
  För under dom här åren så har jag stött på mycket skickliga och duktiga yoga lärare som brinner för sitt utövande ? Aceptans och våga backa ,gå steg för steg med mycket kärlek till dig själv?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.