Yoga World
Annons
Annons
Livsstil

CECILIA KALLIN: “När jag skriver låtar tar jag gärna mikropauser med yoga för att vila huvudet lite”

Som en av medlemmarna i Timoteij slog Cecilia igenom över en natt med låten “Kom” i Melodifestivalen 2010. Idag står hon på egna ben som sångerska och låtskrivare, och har yogan med sig i bagaget för att få mer harmoni och lugn i tillvaron. 

Varför började du med yoga?

– Jag var nyfiken på yoga och tyckte att det såg skönt ut. Jag tränar mycket volleyboll och är alltid den som sitter kvar längst och stretchar efter träningen. Yoga har blivit ett fint komplement i min träning och en skön avslappning i min vardag.

Var yogar du helst?

– Jag tycker bäst om att yoga i grupp, och helst utomhus. Bra musik är viktigt också!

Annons
Annons

Har yoga förändrat ditt liv på något sätt?

– Nej, det skulle jag inte säga, men det tillför mer harmoni och lugn i min annars stressiga vardag. När jag skriver låtar tar jag gärna mikropauser med yoga för att vila huvudet lite.

Har du någon särskild yogaupplevelse du vill berätta om?

– Min vän Jennie Gunnarsson är yogalärare, och ett fint minne är när vi yogade på våra ståpaddelbrädor i Vättern utanför Hjo. Det var en lugn session ända tills vi bestämde oss för att öva på att stå på huvudet på brädorna. Gång på gång ramlade vi i Vätterns kalla vatten, men eftersom det var en skön sommardag så var det bara härligt!

Något annat du vill berätta för Yoga Worlds läsare?

– Jag har faktiskt precis designat en smyckeskollektion med yogatema för Seven/East. Den innehåller bland annat vackra hårsmycken, som jag är helt kär i. Det får ni gärna spana in!

Cecilia är aktuell med singeln “Don’t You Wanna Know” och en smyckeskollektion med yogatema för Seven/East.

Text: Sara Valfridsson Foto: Jesper Anhede

LÄS MER: Cecilia Kallin designar yogasmycken för Seven/East
LÄS MER: Yogiska smycken från Talulah Lee

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.