Yoga World
Annons
Annons
Yoga

7 saker alla yogisar provat på

Stämmer någon av dessa in på dig? Då finns det risk för att du är en riktig, livs levande yogi.

1. Du provar att bli vegan. Du kanske fastnar för det, eller så gör du inte det – ett ganska kontroversiellt ämne inom yogavärlden, som i slutändan är helt och hållet upp till dig. Det gör dig inte till en sämre yogi att äta kött, eller bättre för att du är vegan.

2. Du känner lugnet i indisk och instrumental musik och yogalåtarna börjar smyga sig in på din spotify-lista, sakta men säkert. Glöm bara inte att byta lista när det är festdags!

Annons
Annons

3. Du går tillbaka till din naturliga hårfärg. Det är ju något yogiskt över moder natur och du är ju fin som du är.

4. Du provar att läsa Yoga Sutras, men nöjer dig i slutändan med att bara läsa sammanfattningen och lära dig några ord på sanskrit, det är ju trots allt en ganska avancerad bok. Läste du hela? Kudos!

5. Du åker på yogaretreat, eller börjar starkt fundera på att åka. Varför inte liksom? Nyttig mat, härligt umgänge, massvis med yoga. Här har du förresten 10 andra anledningar.

6. Du börjar fota dig själv i olika yogapositioner. Dels för att positionerna börjar sitta, dels för att du kan. Och yoga är coolt. Och du är snygg. Fortsätt med det, och tagga oss gärna på Instagram – #yogaworld.

7. Du införskaffar en mala av någon form – halsband, armband, you name it. Mala är ett band av stenar, kulor eller pärlor som används vid meditation, mantran eller bön och hjälper dig att fokusera och komma djupare in i meditation samtidigt som du känner kraften av stenarna, och de ser dessutom härligt yogiska ut!

LÄS MER: 10 saker som bara yogisar förstår    

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.