Yoga World
Annons
Annons
LivsstilResor

6 resetrender för 2019

Många ser 2019 som året då de sparar på miljön och ger sig själva ett flygfritt år, men den som trots allt är på resande fot kan förundra sig över att hästyoga är det nya getyoga och fem andra (yoga)resetrender:

Annons
Annons
 1. Yoga och hästar i skön kombo Via Airbnb kan du till exempel boka “Discover the magic of horses and yoga” i LaPorte County i Indiana där du får träffa yogaläraren Deauke och hästarna Luke, Perdje och Black Inspiration. Och så yogahunden Indy såklart!
 2. Mindfulness till fots Meditations- och vandringsresor trendar, och via Airbnb kan den som befinner sig i Los Angeles boka tre timmars skogsterapi med Shinrin Yoku LA:s grundare Ben som hälsar att han inte  kommer att nöja sig med att bara visa dig skogen utan snarare ge dig verktyg så att du kan uppleva den med alla dina sinnen.
 3. Yoga och hemma hos-middag I Florens kan man boka yoga och middag med 360 graders utsikt över staden – din värd Simone inleder kvällen med en ashtangaklass på takterrassen innan ni går en trappa ner och avnjuter en hälsosam middag samtidigt som ni lär känna varandra.
 4. Älska kolhydrater! När du ändå är i Florens kan du passa på att lära dig hur man gör en äkta italiensk pizza på familjära restaurangen Totò, med bara några stegs avstånd från den medeltida bron Ponte Vecchio som går över floden Arno.
 5. Gör din egen batiktröja! Okej, nu kanske vi har kommit ifrån yogaspåret lite, men visst vore det lite kul att batikfärga sitt eget yogalinne? Den som har vägarna förbi Brooklyn kan boka en lektion i den japanska färgningstekniken shibori så lär din värd Karin dig allt du behöver veta om den något kladdiga processen.
 6. Gammal är äldst – och vad är egentligen äldre än en tvättäkta mumie?! Nu kanske du visserligen inte kommer att få se en sådan när du bokar en privat rundtur i Konungarnas dal men visst låter det spännande att få följa med egyptologen Haytham i faraonernas fotspår?
Mindfulness i Los Angeles.
Yoga på en takterrass i Florens.
Bli din egen pizzabagare.
Batikfärga ditt eget yogalinne.
Boka en privat rundtur i Konungarnas dal.

LÄS OCKSÅ: 10 anledningar att åka på yogaretreat
LÄS OCKSÅ: Yoga på kvinnornas ö

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
sara.valfridsson@dohi.se 0470-76 24 00

1 kommentar

 1. “Många ser 2019 som året då de sparar på miljön och ger sig själva ett flygfritt år,… ”
  Vilken underbar och hoppfull inledning, men sedan bara reklam för utlandsresor….

  Det finns så många fantastiska platser, magisk natur, upplevelser, grymma yogalärare, retreater, hästäventyr mm att välja bland på närmare håll.
  Mitt hjärta hade behov av att “skrika ut” detta. // Malin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.