Yoga World
Annons
Annons
Livsstil

5 anledningar för yogisar att fortsätta älska sitt te

Se en yogi och tekoppen är sällan långt borta. Vad är det om egentligen? Vet de kanske något som de icke-tefrälstas skara har missat?

Te innehåller överlag mycket antioxidanter (hur mycket varierar mellan olika sorter).

En kopp te är ett enkelt sätt att få i sig nyttiga ämnen och ger en naturlig energikick, utan en stor mängd koffein som snabbt utsöndras i kroppen.

Annons
Annons

Det är väldigt svårt att tröttna på te eftersom det finns så många olika sorter och blandningar att variera mellan: vitt, svart, grönt, rooibos (rött te), matcha, oolong, örtte.

Att dricka en kopp te tillsammans med någon, till exempel efter en yogaklass, är ett trevligt och mysigt sätt att umgås och lära känna nya människor.

En kopp te är som plåster på såren efter en jobbig dag, en välbehövlig spark i baken när du behöver den som mest, en vän som lugnar och hjälper dig till ro när tankarna irrar – kort sagt så blir det mesta lite bättre av te!

LÄS OCKSÅ: Så gör du egen kombucha
LÄS OCKSÅ: Jamu mot förkylning

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.