Yoga World
Annons
Annons
Yogaliv

4 tips som hjälper dig få till yogan i vardagen

Att yoga tillsammans med andra är inspirerande, men att göra det flera gånger i veckan är inget måste. Här kommer istället fyra konkreta tips på hur du får till yogan i vardagen. 

  1. EN KORT SEKVENS Välj en kort sekvens som du lär dig och kan göra när du har ont om tid eller inte vet vad du ska göra. Testa till exempel 8 minuter vardagsyoga som låter dig röra på kroppen och landa i känslan av att du gett din kropp guld.
  2. ONLINE Har du ingen studio eller något gym i närheten finns det ett stort utbud online. Yogobe.com har samlat Nordens mest etablerade yogalärare och Yogaglo har de bästa amerikanska lärarna. Det finns också kanaler på YouTube så källorna är outtömliga – välj det som passar din nivå och ditt livsschema.
  3. GÖR DET KUL Släpp kraven på prestation i början och gör det som lockar dig. Tycker du att det är kul ökar sannolikheten att du tar dig tid att återvända till mattan, och på så vis orkar bygga en regelbunden vana.
  4. HÅLL DET KORT Det måste inte vara långa klasser, hitta favoriter online, i en bok eller gör en själv, som är mellan 5-30 minuter. På så vis har du alltid tid och det blir av oavsett vad livet väljer att kasta om i ditt schema.

Text: Veronica Jäderlund

Annons
Annons

LÄS MER: Egentid i vardagen, vad är det?
LÄS MER: Medveten andning – andas bättre både på yogamattan och i vardagen

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.